Project PIERRE

* 413500€

3 chambres

Immoweb code : 9012117
Immoweb code : 9012117
*hors taxes

Aperçu

3 chambres

Description

PRACHTIGE MODERNE WONINGEN IN WILDEREN

Désolé il n'y a pas de traduction française. Het project "Pierre", is een kleinschalig project, bestaande uit 7 bouwloten, waarvan 3 voor open bebouwing en 4 voor halfopen bebouwing, en dit op een TOPlocatie.

De bouwheer van dit project is Ecobuilder. In tegenstelling tot de “grote spelers” binnen de sector ligt de nadruk bij ECOBUILDER op architectuur en beleving (365 dagen per jaar), in combinatie met een eerlijk materiaalgebruik en een verregaande mogelijkheid tot “personalisering” om tegemoet te komen aan UW eisen, UW noden en UW smaak.

Wonen in alle rust maar toch met alle faciliteiten om de hoek, wie wil dit nu niet? Dit project is bovendien gelegen op een boogscheut van het centrum van Sint-Truiden. Ook de uitstekendeverbinding met Tienen , Leuven en Brussel is het vermelden waard.

De woningen vallen meteen op door een strakke architectuur ("kubistisch" met verlijmde gevelstenen) en ruime afmetingen.
De volledig afwerking van de woning is voorzien, waarbij je als klant zelf de binnenafwerking kan kiezen. Alle woningen worden voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming,…

Contacter