Rez-de-chaussée à louer

900€ + 50€ par mois

2 chambres 70 mètres carrés

Immoweb code : 11285530
Immoweb code : 11285530

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
70 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Rez-de-Chaussée

Désolé il n'y a pas de traduction française. Energiezuinig en nieuwbouw gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers

Ligging: Ideaal gelegen, in het centrum van Herentals. Op wandelafstand van alle faciliteiten: bereikbaarheid van openbaar vervoer, nabijheid van winkels en voorzieningen.

Beschrijving: Het appartement is gelegen op de gelijkvloers. We betreden via de inkomhal de ruime en licht rijke leefruimte met open keuken. Vanuit de leefruimte hebben we toegang naar het terras (dat nog aangelegd zal worden). De keuken is voorzien van een oven, koelkast, diepvriezer, inductievuur en dampkap. Verder vinden we nog een aparte berging waar aansluiting voor wasmachine en droogkast is voorzien. De twee slaapkamers zijn te bereiken via de hal. Langs deze kant van het appartement zal er een privaat tuintje komen. Verder is de badkamer uitgerust met een douche en een enkel lavabo meubel met spiegel. Verder werd een apart toilet met handen wasser voorzien. Tot slot bevinden er zich in de kelder nog een privatieve kelder berging en autostaanplaats. Indien gewenst, kan hier nog een laadpaal voorzien worden. Aan het gebouw is er een gemeenschappelijke fietsen berging.


Bijzonderheden:
-Gemeenschappelijke kosten: €50/maand
-Lift
-Volledig geschilderd
- laadpaal mogelijk op autostaanplaats
- beschikbaar vanaf 1/06/2024
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter