Rez-de-chaussée à louer

1045€ par mois

2 chambres 115 mètres carrés

Immoweb code : 11313134
Immoweb code : 11313134

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
115 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
IN OPTIE - BIJ INTERESSE AUB REAGEREN VIA E-MAIL = [email protected] => met opgave van het adres van het betreffende pand.

Dit knap afgewerkt nieuwbouwappartement met tuin - zijnde in feite een volledige benedenwoning - is gelegen langs de Arthur Meulemansstraat ter hoogte van nummer 16, op een perceel van 5a38ca. In deze mooie landelijke omgeving is het zeer aangenaam en rustig om wonen, met zo goed als geen hinder van verkeer in deze doodlopende autoluwe straat. Het centrum van Riemst is gelegen op een vijftal minuutjes verder. Op een tiental kilometer hiervandaan treft men het centrum van Maastricht.

Dit mooie gelijkvloersappartement, met een bruto vloeroppervlakte van 115 m² excl. kelder - omvat omzeggens de volledige gelijkvloerse verdieping van een pas opgericht gebouw met slechts twee wooneenheden. Hier zal men hetzelfde wooncomfort van een volledige woning kunnen ervaren, mede dankzij de beperkte gemeenschappelijke delen, het ruime terras met aansluitende tuin die enkel in gebruik zal genomen worden door de huurder van dit appartement, de ruime kelderverdieping,..

Bij oprichting werd de nadruk gelegd op energiezuinigheid en wooncomfort. De geschikte huurder zal hier goed ontvangen worden en zich zelf kunnen thuisvoelen in dit instapklare appartement dat netjes zal worden ter beschikking gesteld, volledig geschilderd en al afgewerkt met het merendeel van de verlichtingsarmaturen en verschillende gordijnsystemen.

INDELING:

Inkom met gastentoilet, eerste r

Contacter