Rez-de-chaussée à louer

995€ par mois

1 chambre 100 mètres carrés

Immoweb code : 11283914
Immoweb code : 11283914

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
100 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Residentie "Belgica" is de laatste nieuwbouwrealisatie op de frontlijn van de Zaat. De organische vormen zijn een knipoog naar het verleden in de scheepvaart van de Boelwerf. De combinatie van het zicht op natuur en de aanwezigheid van alle faciliteiten rondom zorgen voor een enorm hoog wooncomfort.

Dit specifieke appartement is gelegen op het gelijkvloers en kan genieten van een prachtig zijdelings zicht op de netjes aangelegde tuin. Wanneer men de open leefruimte binnenkomt valt meteen de aangename lichtinval op. Door de grote raampartijen wordt dit doorgetrokken naar de eetkamer en de kwalitatief uitgeruste keuken. Van al deze ruimtes heeft u rechtstreeks toegang tot het terras van maar liefst 35m².

Een centrale hal verbindt de leefruimtes met de slaapkamer welke werd voorzien van ensuite badkamer met inloopdouche en lavabomeubel. In deze hal vinden we nog een technische berging en een apart toilet. Bijkomend zijn er nog de ruime berging en staanplaats in de kelder van het gebouw.

Bent u kortom op zoek naar en een volledig instapklaar appartement, voorzien van alle comfort dan is dit zeker iets voor u! Gemeenschappelijke kosten bedragen 60,- euro/maand.

Contacter