Rez-de-chaussée à vendre

479000€

3 chambres 150 mètres carrés

Immoweb code : 11076624
Immoweb code : 11076624

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
150 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar een betaalbare & luxueuze nieuwbouwwoning in de stad, dan is deze BEN-woning in het centrum van Aalst perfect voor u!

Ligging
Deze woning ligt aan de grens van het centrum van Aalst, vlakbij alle winkels, maar u neemt even vlot de E40 of het openbaar vervoer net voor de deur. Deze half-open woonst situeert zich op een klein woonerf van 4 woningen aan de Gentse Steenweg. Dit erf is afgesloten via een automatische poort, bediening via de videofoon of de smartphone.

Indeling
Op het gelijkvloers treffen we een inkomhal met vestiaire, de lichtrijke leefruimte, uitgeruste keuken, wasplaats, apart toilet en de traphal. Boven vindt u 3 slaapkamers met allen ingebouwde kasten, ruime badkamer met inloopdouche, een apart toilet en nog een berging.
Buiten een mooie ommuurde aangelegde stadstuin met terras & gazon en tuinhuis. Via de tuindeur kan u rechtstreeks naar uw 2 private autostaanplaatsen -waarvan 1 carport-

Afwerking
De eigenaars hebben gekozen voor een zeer hoogstaande afwerking en hielden rekening met optimale lichtinval. De grote raampartijen, glazen binnendeuren én witte muren zorgen voor enorm veel licht doorheen de woning. De vloerverwarming -mét koeling- zorgt voor een comfortabel gevoel. Alle maatmeubilair en LED verlichting zitten inbegrepen in de verkoop.

Technieken
- isolatie (E5!)
- 16 zonnepanelen
- regenwaterrecuperatie 7.500 l
- vloerverwarming en -koeling
- 3 dubbel beglazing alu schrijnwerk

Voor een bezoek aan deze topwoning -of meer informatie…

Contacter