Rez-de-chaussée à vendre

297000€

2 chambres 105 mètres carrés

Immoweb code : 11187706
Immoweb code : 11187706

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
105 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit gelijkvloers appartement maakt deel uit van een stijlvol gebouw met vier wooneenheden en is strategisch gelegen. De indeling is als volgt:
lichtrijke leefruimte met ingerichte keuken (inclusief toestellen), ruime inkomhal met apart toilet en bergruimte/wasplaats, nachthal met twee slaapkamers en badkamer (ligbad, inloopdouche en wastafel). Aangrenzend is er een groot privatief terras. Optioneel kan een autostaanplaats aangekocht worden (15.000 euro). Er is een gemeenschappelijke (fietsen)bergplaats.

Alle tellers van de nutsvoorzieningen (gas, water en elektriciteit) zijn individueel. De gemeenschappelijke kosten zijn zeer laag (er is geen syndicus, geen lift). Het gebouw is in uitstekende staat en er zijn geen (renovatie)werken gepland. De EPC score van de gemeenschappelijke delen is ook B.

Het appartement is niet alleen een ideaal appartement om zelf te bewonen maar is ook interessant voor verhuur. Het betreft een mooie opbrengsteigendom die voldoet aan alle actuele normen en verplichtingen. Het appartement is heden verhuurd aan 860 euro / maand (geregistreerde huurovereenkomst).

Troeven: topligging - EPC B – elektriciteit conform - groot terras - (fietsen)bergplaats - autostaanplaats - investeringsmogelijkheid

Contacter