Rez-de-chaussée à vendre

* 356500€

2 chambres 98 mètres carrés

Immoweb code : 10258515
Immoweb code : 10258515
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
98 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit appartement maakt deel uit van het nieuwbouwproject O’rizon en is gelegen op de gelijkvloerse verdieping. Het beschikt over een mooi terras en tuin van in totaal 36m2. Men betreedt het appartement via de inkomhal met vestiaire . In de hal is er een apart toilet met handenwasser en een berging voor wasmachine en droogkast. Via de inkomhal komt men in de woonkamer met praktische open, geïnstalleerde keuken met een 2de aparte berging. De vele ramen zorgen voor een mooie lichtinval en geven toegang tot het terras en de tuin. Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers en badkamer met douche en een dubbele wastafel. Elk appartement is standaard voorzien met domotica.
Voor meer informatie over dit project, gelieve uw telefoonnummer acHet project
O’rizon is een prachtig nieuwbouwproject dat wordt gerealiseerd op een heuvel in het centrum van Aarschot. Het omvat 3 bouwvolumes met in totaal 76 zeer lichtrijke hoekappartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers. Bovendien wordt het ingeplant in een prachtig groen gebied met gemeenschapstuin. Met een E-peil van 20 zijn de BEN-appartementen van O’rizon performanter dan de actuele norm van E30. Als eigenaar profiteer je daardoor 5 jaar lang van een vrijstelling van onroerende voorheffing. O’rizon is een gasloos woonproject.
De energie voor warm water en verwarming wordt gewonnen uit geothermie, aangestuurd door zonnepanelen. Groendaken, vloerverwarming, energie-efficiënte verlichting, ventilatie type D, slimme domotica…

Ce bien fait partie du projet O'rizon

Contacter