Rez-de-chaussée à vendre

309000€

1 chambre 85 mètres carrés

Immoweb code : 11111611
Immoweb code : 11111611

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
85 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze woning is als een goed bewaard geheim, verstopt te midden van het bruisende stadsleven. Bij het betreden van het afgesloten terrein via de poort, word je direct omarmd door een oase van rust en groen. Wanneer je binnenkomt via een eigen inkomhal, valt je oog op de ruime leefruimte, waar de hoge plafonds en halfopen bouwstijl voor overvloedige lichtinval zorgen.

De keuken is tiptop geïnstalleerd: granieten werkblad, veel opbergruimte, ingebouwd inductievuur, oven, afwasmachine, spoelbak en ijskast. De keuken vormt een geheel met de woonkamer die uitkijkt op de groene tuin en terras (28m2), dat vanaf de middag overspoeld wordt door zon.

Via de gang kom je terecht in de ruime slaapkamer met grote ingebouwde kast. De bakstenen muur zorgt voor die extra loft uitstraling. Praktisch gemak wordt verzekerd door een apart toilet en 2 handig ingerichte bergingen. De badkamer is uitgerust met een ligbad/douche en 2 lavabo's. De gemeenschappelijke kosten zijn laag met €53/maand.

Deze woning geniet van een indrukwekkende mobiscore van 9,8/10. Binnen enkele minuten bevind je je op het perron van Antwerpen Centraal, Dageraadplaats, Theaterplein, Meir, enz.

Kijkdagen: za 17 en zo 18 februari.

De pluspunten nog even op een rij:
+ zeer lichte leefruimte met zicht op groen
+ de eigenschappen van een appartement met de voordelen van een huis
+ rustige straat, bruisende omgeving
+ grote overdekte fietsenstalling
+ gebouw van 2004 met gunstige EPC (B)
+ elektriciteit conform
+ asbestvrij

Contacter