Rez-de-chaussée à vendre

179000€

1 chambre 63 mètres carrés

Immoweb code : 11393773
Immoweb code : 11393773

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
63 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gelijkvloers appartement (63m²) met één slaapkamer en verharde stadstuin te koop in Antwerpen!

Ligging:

Aan het Hof Van Tichelen te Antwerpen, op de grens met Wilrijk, vinden we dit appartement te koop. De ligging is uitermate ideaal vlakbij openbaar vervoer, winkels, invalswegen en het centrum van de stad.

Omschrijving:

Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van een goed onderhouden kleinschalig gebouw. De inkomhal geeft ons toegang tot alle andere ruimtes waaronder aan de straatzijde, de ruime leef-en eetruimte. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Via de inkomhal komt men terecht in de keuken die toegang geeft tot het west geörienteerde terras. De volwaardige slaapkamer bevindt zich achteraan in het appartement. Verder is er de eenvoudig ingerichte badkamer, dewelke beschikt over een ligbad, toilet en lavabo. Tot slot is er nog een kelder aanwezig.

Bent u op zoek naar een appartement als investering of ander vastgoed te koop in Antwerpen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.


Bijzonderheden:

- Energielabel C

- Oppervlakte 63m² cfr. EPC

- P-score C, G-score C

- West geörienteerd terras

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATI

Contacter