Rez-de-chaussée à vendre

262000€

2 chambres

Immoweb code : 11326081
Immoweb code : 11326081

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
gerenoveerd gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en tuin

Stap binnen in dit smaakvol gerenoveerde gelijkvloers appartement en laat u verwelkomen door de ruime inkomhal, voorzien van een apart gastentoilet. De inkomhal vormt de toegangspoort tot de warme leefruimte en de volledig uitgeruste keuken, voorzien van opbergkasten en apparatuur. Geniet van het gemak van een spoelbak, gaskookplaat, dampkap en oven. Vanuit de keuken betreedt u de sfeervolle tuin, waar binnen en buiten naadloos in elkaar overvloeien via een overdekt terras.

Het appartement heeft een ruime slaapkamer en een aansluitende tweede kamer die als bureau, dressing of slaapkamer ingedeeld kan worden. De badkamer heeft een ruime inloopdouche met mooie lavabo.

De locatie van dit appartement is uitermate gunstig, dicht bij belangrijke in- en uitvalswegen, openbaar vervoer, ziekenhuizen, het prachtige Gemeentepark Bremweide, het historische Kasteel van Ertbrugge, diverse winkels en scholen. Alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

Dit appartement biedt niet alleen een stijlvolle en comfortabele leefomgeving, maar ook de perfecte balans tussen stadse levendigheid en ontspannen buitenleven. Mis deze unieke kans niet om dit prachtige appartement uw thuis te maken!

Wij verkopen rechtstreeks zonder immo, u kan ons steeds bereiken op 0486 70 52 38 of 0485 39 04 48.

Contacter