Rez-de-chaussée à vendre

410000€

2 chambres 107 mètres carrés

Immoweb code : 11331931
Immoweb code : 11331931

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
107 mètres carrés habitables
Disponible le : 08/07/2024
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
KIJKDAGEN OP AFSPRAAK 28 april & 5 mei.
Wil je wonen op een wip van alle leuke wijken binnen Antwerpen (zurenborg, zuid, etc …) terwijl je thuis toch heerlijk wil genieten van een oase aan rust en groen? Dan is dit appartement echt iets voor jou! Uitzonderlijk is de grote tuin van maar liefst 280m2. De achtertuin is zuidoost gericht waardoor je ontbijt en luncht in een lekker zonnetje op het terras. Extra surplus zijn de vele groene bomen waar je op uitkijkt. Aperitieven kan dan weer in de voortuin waar je volop geniet van de avondzon. Dankzij de recent geïnstalleerde verwarmingselementen op het terras profiteer je optimaal van lange zomeravonden.
Door de grote raampartijen, alsook de recent aangelegde hoog kwalitatieve parket (2019) is het gezellig vertoeven in de brede leefruimte. Aangrenzend bevindt zich een open keuken, met aparte bergruimte. De twee slaapkamers bevinden zich aan de zijkant van het gebouw waardoor ze extra stil zijn en je verzekerd bent van een goede nachtrust. Parkeren doe je in een ondergrondse garage waar eveneens een beveiligde fietsenstalling is voorzien. Aan bergruimte geen gebrek: in de kelder is er een aparte bergruimte voorzien.
De locatie levert een uitstekende mobi-score van 87% op: vlakbij supermarkten, trein- en tramstation, invalswegen etc…
Bovendien zijn de talrijke groene parken van de zuidrand van Antwerpen op wandelafstand: Brilschanspark, Middelheimpark etc
Bij interesse graag contact via [email protected] of tel. 0477/357891

Contacter