Rez-de-chaussée à vendre

* 438500€

2 chambres 127 mètres carrés

Immoweb code : 11398376
Immoweb code : 11398376
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
127 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Nieuwbouw Appartement te Beveren (Viergemeet) mogelijk aan te kopen aan 3% registratie recht indien koper hiervoor in aanmerking komt.
(530 000€ excl. registratie 3% / 12%)
Ook mogelijk om via BTW stelsel aan te kopen.

De grote open keuken biedt voldoende ruimte om te koken en te dineren, waardoor het een ideale plek is voor gezinsmaaltijden en entertainment. Daarnaast zijn de 2 erg ruime slaapkamers perfect voor gezinnen met kinderen of gasten, de aparte gang met een extra tussendeur zorgt voor extra privacy en rust.

Verder beschikt het appartement over een ruime inkomhal met berging en apart toilet, wat zorgt voor extra opslagruimte en gemak. De badkamer is voorzien van een douche en een tweede toilet, wat het comfort en de functionaliteit van het appartement verhoogt. Bovendien is het gigantische terras een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht, terwijl de rustige nieuwbouwwijk en de omgeving van groen een vredige en kindvriendelijke omgeving creëren.

Verschillende supermarkten liggen op loopafstand en scholen zijn gemakkelijk met de fiets te bereiken. Het appartement is dicht bij het centrum gelegen, maar toch rustig en groen, het maakt een ideale plek om te wonen voor mensen die op zoek zijn naar een evenwicht tussen stadsleven en natuur.

Parkeergelegenheid ruim aanwezig.

Contacter