Rez-de-chaussée à vendre

* 505000€

2 chambres 109 mètres carrés

Immoweb code : 11062006
Immoweb code : 11062006
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
109 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Prachtig appartement met 2 slaapkamers in nieuwbouw project tussen 'Hemel&Aerden'. Dit presitigieuze project is gelegen in het centrum van Brasschaat, met alle centrale voorzieningen en groen op wandelafstand.


INDELING

Via de inkomhal, voorzien van vestiaire en gastentoilet, kom je binnen in de leefruimte met open keuken. Het grote schuifraam in de leefruimte biedt toegang tot het zuid-west georiënteerde terras van 12m². Via de inkomhal bereik je eveneens de 2 slaapkamers, een badkamer en een bergruimte. Op de tweede verdieping is een gemeenschappelijk dakterras voorzien voor de bewoners.



TROEVEN

Maximaal E-peil van E20: lage verbruikskosten en 50% korting op OV
Kwaliteitsvolle afwerking met hoogwaardige materialenWarmtepomp
Zonnepanelen
Vloerverwarming- en koeling

ALGEMEEN

Het appartement wordt volledig afgewerkt, waarbij je als koper naar eigen smaak de inrichting kan kiezen, volgens de afwerkingsbudgetten voorzien in het lastenboek. Het project is onderkelderd en voorzien van autostaanplaatsen, private bergingen en een gemeenschappelijke fietsenberging. De verkoop gebeurt onder Wet Breyne (100% voltooiingswaarborg), waarbij het verlaagde BTW-tarief van 6%* nog mogelijk is (*mits voorwaarden).

Contacter