Rez-de-chaussée à vendre

729000€

4 chambres 257 mètres carrés

Immoweb code : 11070241
Immoweb code : 11070241

Aperçu

4 chambres
3 salles de bains
257 mètres carrés habitables
Étage : 0
Visite virtuelle

Description

Rez-de-Chaussée

Désolé il n'y a pas de traduction française. Residentieel gelegen gelijkvloers luxe-appartement (257 m²) in privé-domein te Vriesdonk.

Locatie: dit gelijkvloers hoekappartement gelegen in een exclusief privédomein te Brasschaat biedt een combinatie van ruimte, natuur en comfortabel wonen met een tijdloze architectuur op een toplocatie. Domein Eikendael is gelegen in de prestigieuze wijk 'Vriesdonk'. Het is centraal gelegen nabij het centrum met alle voorzieningen (onderwijs, sport, winkels …) in de buurt.

Omschrijving: het gelijkvloers appartement combineert een luxueuze uitstraling met een zee van licht en natuur, dit dankzij de grote raampartijen en het uitzonderlijk ruim terras dat uitkijkt op een deel van het park en de vijver. De grote leefruimte, de hoog afgewerkte materialen (marmer, …) dragen bij tot een luxueus gevoel en het nodige comfort.

Indeling: het appartement beschikt over een royale leefruimte en keuken, twee terrassen, hal naar de 4 slaapkamers met 3 (ensuite) badkamers. Als ook is er een ondergrondse dubbele garage en een autostaanplaats.

Extra’s:
- privédomein met vijver, tennisbanen en ruim park
- hoekappartement met ruime terrassen
- afgesloten domein met bewaking
- privé-lift
- dubbele garage en staanplaats
- aangelegde tuin dat aansluit op een privé-terras (116 m²)
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter