Rez-de-chaussée à vendre

439000€

2 chambres 131 mètres carrés

Immoweb code : 11377870
Immoweb code : 11377870

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
131 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gelijkvloers appartement aan de golf van Brasschaat

Locatie: Dit gelijkvloerse appartement biedt een unieke kans om te wonen op een toplocatie in het bruisende Brasschaat. Gelegen nabij het centrum kan u genieten u van alle voordelen van een centrale ligging met winkels, restaurants, de golf, het park en dit allemaal op loopafstand.

Indeling: Geniet van luxe gelijkvloers wonen aan de prachtige Golf van Brasschaat. Dit ruime appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, een badkamer, dressing en een aparte douchekamer voor extra gemak. De lichte leefruimte biedt een uitnodigende plek om te ontspannen, verder is er nog een volledig geïnstalleerde keuken met een eetgedeelte. Stap naar buiten op het royale terras van 65 m² en geniet van een prachtig uitzicht op de groene golf.

Omschrijving: Dit prachtige, lichtrijke appartement op een toplocatie biedt een adembenemend uitzicht dat uw hart zal veroveren. Geniet van de schoonheid van de omgeving vanuit het comfort van uw eigen appartement, en een gevoel van licht en ruimte. Gelegen op een toplocatie, combineert dit appartement het beste van beide werelden - de rust van de groene omgeving met de levendigheid van de nabijgelegen voorzieningen en activiteiten.

Bijzonderheden:
- gelijkvloers appartement
- ruim terras
- prachtig uitzicht op de golf
- gunstig EPC: 120 kWh/m²
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvast

Contacter