Rez-de-chaussée à vendre

239000€

2 chambres 87 mètres carrés

Immoweb code : 11156220
Immoweb code : 11156220

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
87 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Rez-de-Chaussée

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en tuin te Deurne!

Dit instapklare gelijkvloerse appartement is gelegen op de Merksemsesteenweg in Deurne! Het bevindt zich in een kleinschalig gebouw op een centrale locatie. Geniet van het beste van twee werelden: de centrale ligging en de rustige omgeving. Het nabijgelegen 'Bisschoppenhof' park, winkels, bakkers en het openbaar vervoer bevinden zich allemaal op loopafstand. Bovendien zijn belangrijke invalswegen gemakkelijk bereikbaar, waardoor je vlot naar alle bestemmingen kunt reizen.

Het appartement zelf is goed onderhouden en beschikt over een praktische indeling. Bij binnenkomst word je verwelkomd in de inkomhal. De leefruimte is voorzien van een open keuken, wat zorgt voor een gezellige en sociale sfeer. Er is tevens een apart toilet en een moderne badkamer aanwezig.
De twee ruime slaapkamers zijn voorzien van rolluiken, wat zorgt voor privacy en een goede nachtrust. Vanuit de grootste slaapkamer heb je directe toegang tot de aangename tuin, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. Achteraan de tuin vind je een handig tuinhuis, ideaal voor extra opslagruimte.
Tot slot biedt dit appartement een individuele kelderberging, waardoor je extra ruimte hebt om al je persoonlijke bezittingen netjes op te bergen. Op dit moment is het appartement verhuurd. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTIN

Contacter