Rez-de-chaussée à vendre

199000€

1 chambre 80 mètres carrés

Immoweb code : 11162857
Immoweb code : 11162857

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
80 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Rez-de-Chaussée

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer en ruime tuin!

Gelegen in een kleinschalig gebouw in de rustige Kreglingerstraat te Deurne vinden we dit gelijkvloers appartement terug. Het biedt de perfecte combinatie van centrale ligging en toch rustig wonen. Op slechts enkele minuten fietsen ligt het park Rivierenhof, terwijl alle benodigde voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en meer op loopafstand te bereiken zijn. Dankzij de nabijheid van belangrijke invalswegen is de Antwerpse Ring moeiteloos bereikbaar!

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door de inkomhal met handige ingemaakte kast en apart toilet. De lichte en gezellige leefruimte ligt aan de voorzijde van het appartement. Achteraan vinden we de keuken, die directe toegang biedt tot de zuid- geörienteerde tuin van ongeveer 120m², ideaal om te ontspannen! De badkamer in ingericht met douche, lavabo en biedt tevens ruimte voor de wasmachine. De slaapkamer aan de achterzijde garandeert een rustig nachtrust.

Een extra troef van dit appartement zijn de 2 individuele kelderbergingen, waardoor u voldoende opslagruimte hebt voor uw spullen!

Momenteel verhuurd, biedt dit appartement ook een interessante investeringsmogelijkheid!
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter