Rez-de-chaussée à vendre

269000€

2 chambres 110 mètres carrés

Immoweb code : 11196675
Immoweb code : 11196675

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
110 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gelijkvloers appartement met 2 slpks, tuin en garagebox met oprit!

Dit verzorgd appartement gelegen in de Ergo de Waellaan te Deurne-Zuid geniet van een uiterst centrale ligging, vlakbij winkels, scholen en openbaar vervoer. Alle essentiële voorzieningen zijn gemakkelijk te bereiken te voet of per fiets. De nabijgelegen tram brengt je snel naar het bruisende centrum van Antwerpen, terwijl het prachtige park Rivierenhof op loopafstand ligt.

Bij binnenkomst in het appartement betreed je een inkomhal, gevolgd door een gezellige leefruimte aan de voorzijde en een aparte keuken. In de hal bevindt zich tevens een apart toilet. Het midden van het appartement is ingericht als bureau, metaangrenzend de badkamer voorzien van douche, ligbad en wastafel met meubel.

Achter het bureau bevindt zich een eerste tussenruimte met ingebouwde kast, momenteel in gebruik als extra slaapkamer. Verder kom je in een ruimte met een extra dubbele wastafel en toegang tot de eerste slaapkamer. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde.

Het appartement beschikt over een zijtuin en wordt compleet met een garagebox inclusief oprit en twee handige bergingen in de kelder.

Bijzonderheden:
+ Dak reeds geïsoleerd
+ Gemeenschappelijke kosten €77/maand (incl. verwarming)
+ Vermelde oppervlaktes/afmetingen zijn indicatief


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRA

Contacter