Rez-de-chaussée à vendre

239000€

2 chambres 85 mètres carrés

Immoweb code : 11346436
Immoweb code : 11346436

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
85 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Volledig gerenoveerd appartement met tijdloze materialen, twee slaapkamers en een ruime, zonnige stadskoer.
Je komt het gelijkvloers appartement binnen in de centrale hal, waar alle ruimtes op uitkomen. Bonus: de prachtige parketvloer die je hier zit, loopt door over het héle appartement!
Meteen rechts ga je de lichte leefruimte met open keuken binnen, die je met z’n 45 m² gerust riant mag noemen, met zicht op de binnenkoer, die je via het kamerbrede schuifraam op wandelt. De koer heeft een strakke grijze tegelvloer, met aansluiting voor water en elektriciteit. Met enkele exotische grote planten in potten tegen de achtergrond van friswitte crepi, heb je hier in geen tijd een superdeluxe buitenplek met zuiderse vibes te pakken
De keukenwand achteraan is tijdloos en praktisch. Je hebt hier een makkelijk schoon te maken elektrisch vuur, dampkap, een spoelbak en een vaatwasser, een ingebouwde koelkast, diepvriezer, oven, moicrogolfoven, en heel wat kastruimte.
Weer in de hal, heb je de nette badkamer, met een prachtige lichtgrijze tegel die werd gebruikt om de hele ruimte te betegelen. Je hebt hier een inloopdouche, een toilet, handdoekendroger en een breed lavabomeubel met grote schuiven. Je hebt hier ook aansluiting voor was en droog.
De twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde, waardoor ze baden in een zee van licht. Extra fijn is hier de warme parketvloer.
voor meer info: https://www.immovasta.be/panden

Contacter