Rez-de-chaussée à vendre

210000€

2 chambres 92 mètres carrés

Immoweb code : 11321628
Immoweb code : 11321628

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
92 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Modern gelijkvloerse appartement in hartje Gistel

Stap binnen in de Heyvaertlaan 17, waar een oase van ruimte en jeugdige energie u verwelkomt in het hart van Gistel. Dit gelijkvloerse appartement biedt een zeldzame combinatie van modern comfort en ruime elegantie, met een vleugje karakter.

Met twee royale slaapkamers en een doordachte plattegrond biedt dit appartement een overvloed aan leefruimte voor gezinnen, koppels of individuen die op zoek zijn naar comfortabel wonen. Laat u betoveren door de open keuken, waar koken een sociale ervaring wordt, en geniet van de praktische badkamer met een inloopdouche en een elegante lavabo.

Hoewel dit appartement perfect is in vele opzichten, willen we eerlijk zijn over een kleine verzakking die aanwezig is.

Gelegen in het levendige centrum van Gistel, vindt u alles wat u nodig heeft binnen handbereik, van winkels tot restaurants tot recreatieve activiteiten. Ervaar de charme van deze bruisende gemeenschap en ontdek waarom Gistel de perfecte plek is om thuis te komen.

Mis deze kans niet om te genieten van het beste van zowel modern comfort als een dynamische locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en zie zelf de mogelijkheden die de Heyvaertlaan 17 te bieden heeft. Uw droomwoning wacht op u, inclusief die ene vleugje karakter.

Troeven
* Ruim appartement
* Zeer recente bouw
* Doorgang lang de achterkant
* Onderhoudsvriendelijk


1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepa…

Contacter