Rez-de-chaussée à vendre

278000€

2 chambres 93 mètres carrés

Immoweb code : 11348331
Immoweb code : 11348331

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
93 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit instapklaar gelijkvloers appartement met tuin is gelegen op een ideale locatie te Herentals en op wandelafstand van het centrum.
Een mobiscore van 8,2/10 d.w.z. openbaar vervoer, scholen, winkels, diensten, ontspanning, sport en cultuur, ziekenhuis in de nabijheid. E34, E313 en rechtstreekse aansluiting op de fietsautostrade F105 en kanalen zijn vlakbij. De "jachthaven" van Herentals ligt op wandelafstand.

U komt dit appartement binnen in de inkomhal met gastentoilet. Deze geeft toegang naar de verschillende ruimtes zijnde de woonkamer, badkamer en 2 slaapkamers. De ruime lichtrijke woonkamer geeft toegang naar het terras en de tuin via een schuifraam. Aansluitend de recente keuken (2021) voorzien van een inductie kookplaat, dampkap, ijskast met diepvries, klassieke oven en combi oven, wastafel en vaatwasser. Aanpalend is er een bergruimte met de voorzieningen voor het plaatsen van een wasmachine. Via de hal hebt u toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer, met douchebad en een dubbele wastafel in meubel.

Ondergronds bevindt zich een ruime autostaanplaats en kelderberging.

Extra:
EPC: 211 kWh/m²
Rolluiken slpk.
CV op gas
Keuken 2021

Contacter