Rez-de-chaussée à vendre

* 258160€

1 chambre 85 mètres carrés

Immoweb code : 11046491
Immoweb code : 11046491
*hors taxes

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
85 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit 1-slaapkamer appartement is gelegen in de residentie Jabit'O in Jabbeke. Een prachtig gelegen project aan het stadspark van de gemeente Jabbeke. Om de hoek kan je heerlijk vertoeven op een bankje in het park, of wandelen door het park. Het appartement zelf heeft een mooi terras van 16 vierkante meter en een tuin van 25 vierkante meter. Kom thuis in dit appartement en geniet van een goede bereikbaarheid in combinatie met een uitzonderlijk rustige ligging.

Het appartement kent de volgende indeling:
Inkomhal met apart toilet en kastruimte. Toegang naar de open keuken met kookeiland, eetplaats en leefruimte. Aan de keuken is een aparte berging met alle voorzieningen voor wasmachine, droogkast, technische installaties en opbergruimte.
In de leefruimte is de toegang naar de uitzonderlijk ruime slaapkamer van bijna 20 vierkante meter, met aansluitend de badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche.
Het appartement heeft via een ruim schuifraam toegang tot het terras en de privatieve tuin.
Ook in de slaapkamer is er een toegang naar de buitenruimte.

Bij het appartement zijn 4 zonnepanelen inbegrepen in de prijs. Dankzij deze investering geniet je van een BIJNA ENERGIE NEUTRAAL appartement, wat bovendien resulteert in minstens 50% korting op je onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.

Ontdek dit appartement en het project Jabit'O tijdens een vrijblijvende afspraak, waarin we de mogelijkheden binnen het project aftoetsen aan jouw wensen.
Voor meer informatie, plannen en

Ce bien fait partie du projet Jabit'O

Contacter