Rez-de-chaussée à vendre

249000€

2 chambres 73 mètres carrés

Immoweb code : 11299133
Immoweb code : 11299133

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
73 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Het appartement bevindt zich in een kleinschalig blok van slechts 3 appartementen.

Bij het betreden van het appartement komt men binnen in de inkomhal. De leefruimte is voorzien van een open keuken, waardoor er een gezellige en open sfeer gecreëerd wordt. De keuken kan mogelijk uitgerust zijn met moderne voorzieningen en apparaten.
Verder beschikt het appartement over een badkamer met douche. Er is ook een bergruimte aanwezig, wat praktisch is voor het opbergen van diverse spullen en huishoudelijke benodigdheden.
Het appartement heeft 2 slaapkamers. De tweede slaapkamer biedt tevens toegang tot de tuin, waardoor bewoners kunnen genieten van een buitenruimte en extra natuurlijk licht.

Een bijkomend voordeel is dat er geen gemeenschappelijke kosten zijn, wat financieel aantrekkelijk kan zijn voor potentiële kopers.

De centrale ligging in Lier is een pluspunt, waardoor bewoners nabijheid ervaren tot voorzieningen, winkels en andere faciliteiten in de stad. Het feit dat het appartement dicht bij het station is gelegen, biedt ook handige verbindingen voor het openbaar vervoer.


Opp. cfr. EPC.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter