Rez-de-chaussée à vendre

175000€

1 chambre 69 mètres carrés

Immoweb code : 11049603
Immoweb code : 11049603

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
69 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit energiezuinig (label A) en recente serviceflat / 1-slpk gelijkvloersappartement (2015) is gelegen aan de stadsrand van Lokeren.

Residentie Hof ter Clipsen is rustig gelegen, waardoor het nodige wooncomfort garandeert kan worden. Er is gekozen om te bouwen met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Noteer ook alvast de conforme elektriciteitskeuring.

Het gelijkvloersappartement is volledig geverfd en onmiddellijk beschikbaar. De serviceflat beschikt over een eigen badkamer met een toilet, lavabo en douche en een open, volledig ingerichte luxueuze keuken en groot zonnig terras. Het gebouw is voorzien van meerdere liften. Een absolute troef is de medische en praktische dienstverlening, met onder meer 24/24 uur permanentie (oproepsysteem) professionele woonassistentie, bibliotheek, ontspanningsruimte met fitness, wellnesscenter zwembad was- en strijksalon, restaurant (Villa Belle) met gezellige tuin.

Extra troeven:
- Conforme elektriciteitskeuring
- Zeer goede EPC (112 kWh/m²) label B
- Op wandelafstand van alle faciliteiten en 24/24 uur permanentie (oproepsysteem)
- Interessant als opbrengsteigendom (kan verhuurd worden aan: €750/maand). De verhuur en het beheer gebeurt door een professionele beheersinstantie.

Benieuwd in deze luxueuze serviceflat? Maak dan snel een afspraak op 09 310 77 07 of via [email protected] en wie weet wordt deze serviceflat wel jouw nieuwe thuis.

Contacter