Rez-de-chaussée à vendre

164000€

2 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 11084648
Immoweb code : 11084648

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Gelijkvloers app.

Désolé il n'y a pas de traduction française. In een autoluwe straat nabij de Lambrechtshoekenlaan met alle winkels en voorzieningen op wandelafstand, bevindt zich dit op te frissen gelijkvloers appartement met tuinterras in een kleinschalig gebouw.
Gezien het appartement beschikt over een mooie gevelbreedte van ca. 7.00m zijn de 2 slaapkamers ruim en alzo beide geschikt voor het plaatsen van een dubbel bed: Langs één van deze slaapkamers heeft men doorgang naar een westelijk georiënteerde terras van ca. 14m².
Vooraan hebben we door de grote raam het voordeel van een lichtrijke woonkamer met aanpalend een eenvoudige keuken (aansluitend aan de keuken is er een berghoek met hier de individuele condensatieketel op gas = EPC score: 275kWh/m²)
Ook de badkamer bevindt zich nog in de originele staat. Alle ramen beschikken over rolluiken. Achteraan in het garagecomplex is er een grote garagebox (> 25m²)mee aan te kopen voor € 25 000, welke voldoende plaats heeft om naast de wagen ook te dienen voor fietsen en extra opslagruimte. Kortom een leuk appartement op een uitstekende locatie waar u mits enkele opfriswerken uw gezellige thuis van kan maken. Boek dus zeker een bezoek en komt zeker niet TE LAET!

Contacter