Rez-de-chaussée à vendre

279000€

2 chambres

Immoweb code : 11307945
Immoweb code : 11307945

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
Étage : 0

Description

Instapklaar appartement met unieke hoogte plafonds en uitzo…

In het levendige Westende-Bad, op een steenworp afstand van het centrum, bevindt zich een appartement dat een perfecte balans biedt tussen comfort en stijl. Dit unieke verblijf, met zijn hoge plafonds en ruim terras van 115 m2, belooft een aangename en ontspannen leefruimte voor wie op zoek is naar een rustige thuisbasis in deze levendige badplaats.

Bij het betreden van het appartement valt meteen de ruimtelijkheid op, dankzij de hoge plafonds die een gevoel van licht en luchtigheid creëren.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer waar ontspannen avonden met vrienden en familie kunnen worden doorgebracht, en een goed uitgeruste keuken. Maar het hoogtepunt is ongetwijfeld het royale terras, waar men kan genieten van de frisse lucht en het uitzicht op de omgeving.

Daarnaast beschikt het appartement over een uitzonderlijke kelderberging en is er de mogelijkheid om op de gemeenschappelijke staanplaatsen te parkeren.

Elektrische verwarming vervangen door een warmtepomp lucht/lucht = EPC-score 305.

Dus, voor wie op zoek is naar een comfortabele en goed gelegen woning in Westende-Bad, biedt dit appartement de ideale mix van ruimte, comfort en functionaliteit. Met zijn rustige ligging en toch nabijheid van alle voorzieningen, belooft het een aangename en ontspannen leefomgeving voor wie hier zijn thuis wil maken.

Troeven
*Gigantisch terras
*Grote kelderberging
*Volledig instapklaar
*Mogelijkheid om te parkeren op gemeenschappelijke staanplaatsen
*2 volwaardige slaapk…

Contacter