Rez-de-chaussée à vendre

278000€

2 chambres 103 mètres carrés

Immoweb code : 11268685
Immoweb code : 11268685

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
103 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit appartement is gunstig gelegen in Ginderbuiten, op wandelafstand van lokale winkels en de Galbergen en op fietsafstand van het centrum van Mol. Vlotte verbinding naar Zuiderring, omliggende gehuchten en gemeenten.

Via de inkomhal, met gastentoilet, komt u in de speels ingedeelde leefruimte die dankzij de grote raampartijen aangenaam veel lichtinval biedt. De leefruimte bestaat uit een ruime zithoek, een eethoek en een halfopen keuken. Deze laatste is voorzien van een koelkast, combi-oven, vitrokeramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, spoeltafel met afdruipvlak, betegelde achterwanden, voldoende kastruimte en een gezellige ontbijthoek met krukjes. Het appartement beschikt over een ruime wasplaats welke tevens als berging fungeert. Via de schuifraam kom je op het afgesloten en verharde terras met beplanting waar je vanaf 's middags kan genieten van de zon.

De nachthal geeft uit op de 2 slaapkamers en een volledig betegelde badkamer met ligbad, douchecel en dubbele wastafel.

In de kelderverdieping koopt u mits meerprijs van € 14.000 een autostaanplaats, een aparte kelderberging én bijkomend nog een bovengrondse privatieve autostaanplaats.

Ben je op zoek naar een lichtrijk en ruim ingedeeld appartement met veel bergruimte? Dan is dit appartement ongetwijfeld een bezoekje waard!

Contacter