Rez-de-chaussée à vendre

404000€

2 chambres 116 mètres carrés

Immoweb code : 11294300
Immoweb code : 11294300

Aperçu

2 chambres
116 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Rez-de-Chaussée

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gerenoveerd gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, mezzanine, tuin en autostaanplaats !

Ligging: Dit gerenoveerd appartement is zeer rustig doch centraal gelegen in een mooi project in hartje Oostmalle. Verschillende scholen, winkels en het openbaar vervoer op wandelafstand. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: Aan de Schoolstraat in Malle vinden we dit prachtig gelijkvloers appartement te koop. We betreden dit appartement via de leef- en eetruimte met open keuken. Aansluitend vinden we de gezellige eetruimte. Via deze ruimte krijgt u toegang tot de tuin met aangelegd terras en de master bedroom. De master bedroom beschikt tevens over een inloopdouche en lavabomeubel. Verder vinden we op het gelijkvloerse de tweede slaapkamer met douche alsook het gastentoilet. Via een vaste trap bereiken we de mezzanine die tal van mogelijkheden biedt.

Bijzonderheden:

- Gerenoveerd appartement!
- Ondergrondse autostaanplaats bij aan te kopen voor €15.000
- Rustige doch zeer gunstige locatie
- Tuin
- Asbestvrij!
- Plannen beschikbaar
- Prijs inclusief de meubels

Oppervlakte 130m² cfr. plan

P-score (perceelscore)
A
G-score (gebouwscore)
A Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter