Rez-de-chaussée à vendre

449900€

2 chambres 124 mètres carrés

Immoweb code : 11306673
Immoweb code : 11306673

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
124 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit recente appartement, gelegen in het centrum van Tremelo, met een weelderige afwerking en moderne voorzieningen, biedt een oase van rust en ruimte.
Binnenkomend in de ruime inkomhal, wordt u meteen verwelkomd door de grandeur van dit appartement. De inkomhal leent zich perfect voor een praktische bureauruimte, ideaal voor wie vanuit huis werkt of een stijlvolle ontvangst wil creëren voor gasten.
De leefruimte is ronduit indrukwekkend - met overvloedige natuurlijke lichtinval en een open ontwerp dat uitnodigt tot ontspanning en vermaak. De aangrenzende open keuken, compleet met een handige berging, is een droom voor kookliefhebbers enbiedt een perfecte setting voor gezellige diners en culinaire creaties.
De twee ruime slaapkamers bieden een rustig toevluchtsoord, elk met voldoende ruimte en comfort voor een goede nachtrust. De weelderige badkamer is uitgerust met zowel een inloopdouche als een luxueus bad.
Buiten wacht een prachtig aangelegde tuin en een zonnig terras, perfect voor een ochtendkoffie of genieten van de frisse lucht en groene omgeving. Maar dat is nog niet alles - dit appartement wordt compleet gemaakt met een ondergrondse parking die plaats biedt aan twee wagens in een afsluitbare garagebox (meerprijs 40.000 euro) en is uitgerust met een laadpunt voor elektrische voertuigen De afsluitbare berging (meerprijs 7.000 euro) zorgt voor extra opslagruimte.

Contacter