Rez-de-chaussée à vendre

249000€

2 chambres 170 mètres carrés

Immoweb code : 11326132
Immoweb code : 11326132

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
170 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze veelzijdige handelsruimte met appartement in het hart van Willebroek! Welkom bij Mondo Vastgoed, waar we u graag rondleiden door dit unieke vastgoedaanbod aan de Nieuwstraat 6 in 2830 Willebroek. Deze eigendom biedt een fantastische kans voor zowel ondernemers als gezinnen die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van werk en wonen.

Ruime Handelsruimte (48m2): De benedenverdieping is momenteel ingericht als een volledig uitgerust kapsalon. De overvloed aan ruimte biedt eindeloze mogelijkheden voor uw zakelijke dromen.

Achterliggend de handelsruimten vinden wij een royale leefruimte met een open geïnstalleerde keuken, waardoor koken en ontspannen hand in hand gaan. U kunt zelfs genieten van een frisse bries op het kleine terras. Het appartement biedt twee ruime slaapkamers aan de achterzijde, wat zorgt voor de broodnodige rust en privacy. De badkamer is voorzien van een wastafel en een comfortabel ligbad. Bovendien heeft u toegang tot een ruime privé-kelder voor extra opslag.

Zin om deze ruimte te ontdekken? Neem nu actie! Aarzel niet om contact op te nemen met Mondo Vastgoed om een bezoekmoment te plannen en de mogelijkheden van dit pand te verkennen. Dit is een kans die u niet wilt missen. Bel ons vandaag nog op 03 211 06 11 en laat ons u begeleiden op uw reis naar de Nieuwstraat 6 in Willebroek. Wij kunnen niet wachten om u te verwelkomen in deze veelbelovende handelsruimte en appartement.

Contacter