Rez-de-chaussée à vendre

419000€

2 chambres 130 mètres carrés

Immoweb code : 11328044
Immoweb code : 11328044

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
130 mètres carrés habitables
Étage : 0
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer Frederik op het nummer 0468 15 17 75 of mail [email protected]

Meer info, virtuele tour en plannen: www.bellesvastgoed.be/te-koop/wommelgem-dasstraat-4-glv

Dit instapklaar gelijkvloers appartement met grote tuin, autostaanplaats en kelder vinden we pal in centrum Wommelgem. Alles is vlakbij: winkels, scholen, openbaar vervoer,... Het gebouw is zeer recent, heeft energielabel A (E-peil 37!) en wordt verkocht onder registratierechten.

We betreden het appartement via de inkomhal met een 1e apart toilet. De grote leefruimte sluit aan bij de open keuken met eiland. Alle nodige toestellen zijn ingebouwd. Zowel via de deur van de keuken als 1 van de slpk bereiken we de riante tuin (ca. 210m²). Deze heeft een terras van ca. 70m² en een tuinberging met gezellig overdekt gedeelte.

Verder vinden we 2 ruime slpks. De badk is voorzien van een inloopdouche, dubbele lavabo én bad. In de nachthal is nog een 2e apart toilet.  De berging is voldoende ruim voor o.a. was- en droogmachine. Ook de gasketel en ventilatiesysteem (type D) vertrekken van hieruit.

Ondergronds is een private autostaanplaats (verplicht bij aan te kopen aan €20.000) en een handige kelderberging. Voor fietsen is er een gemeensch. berging. De vaste kosten bedragen 110 euro/maand incl. syndicus, kuisen gangen, blokpolis,...

Bijzonderheden: onderhoudsvriendelijke tegel, bouwjaar 2020, mits kleine aanpassingen rolstoelvriendelijk,...

Contacter