Rez-de-chaussée à vendre

* 215000€

2 chambres 71 mètres carrés

Immoweb code : 11319129
Immoweb code : 11319129
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
71 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
!KOMT IN AANMERKING VOOR HET VERLAAGDE BTW-TARIEF VAN 6%!

Dit appartement in Zwevezele biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en praktische leefruimte. Het appartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 71m2. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, waardoor het ideaal is voor een klein gezin, alleenstaande of een koppel dat extra ruimte nodig heeft.

Indeling: inkom met toegang tot een apart gastentoilet, 2 slaapkamers (waarvan ook één toegang biedt tot het terras), badkamer met lavabo en douche en tot slot de leefruimte met open keuken. De woonkamer is ruim en licht, waardoor het een perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van je vrije tijd. Via de woonkamer kan je ook toegang krijgen tot het terras, waar je kan genieten van de buitenlucht en het uitzicht op de markt en kerk van Zwevezele.

Het appartement beschikt ook over een lift, wat het gemakkelijk maakt om naar de verschillende verdiepingen te gaan. Verder is er ook een ondergrondse staanplaats met bijhorende berging beschikbaar, waar je jouw auto veilig kan parkeren (niet inbegrepen in de prijs).

Deze Residentie ligt in het centrum van Zwevezele en zorgt ervoor dat u overal vlot op uw bestemming kan geraken. Op wandelafstand van de winkels, school, bos, sportgelegenheden, bushalte...

Pluspunten:
* Centrale ligging, goede bereikbaarheid
* Lichtrijke, moderne appartementen
* Kwalitatieve afwerking (Bouwheer Danneels)
* Ventilatie type D

Contacter