Studio à louer

710€ + 90€ par mois

26 mètres carrés

Immoweb code : 11285980
Immoweb code : 11285980

Aperçu

26 mètres carrés habitables
Disponible le : 15/09/2024
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit prachtige bemeubelde appartement is gelegen in de bruisende studentenstad Leuven, in de residentie ADELINE. De studio heeft een bewoonbare oppervlakte van 26.00 vierkante meter en is perfect voor een student of een jong werkend persoon.

De slaapruimte is voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed en er is voldoende opbergruimte voor kleding en persoonlijke spullen. De badkamer is modern en beschikt over een douche, wastafel en toilet.

De residentie ADELINE is gelegen in een rustige buurt, maar toch op wandelafstand van het bruisende stadscentrum van Leuven. Hier vind je tal van gezellige cafés, restaurants en winkels. Ook het openbaar vervoer is vlakbij, waardoor je eenvoudig de rest van de stad en de omliggende regio kunt verkennen.

Dit appartement is de ideale uitvalsbasis voor wie op zoek is naar een comfortabele en praktische woonruimte in Leuven. Of je nu een student bent die dicht bij de universiteit wil wonen, of een jonge professional die in deze levendige stad wil wonen, dit bemeubelde appartement in residentie ADELINE biedt alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf.

Contacter