Studio à louer

850€ + 90€ par mois

1 chambre 69 mètres carrés

Immoweb code : 11293740
Immoweb code : 11293740

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
69 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige studio, badend in natuurlijk licht, bevindt zich op een absolute toplocatie aan de Tiensestraat. De centrale ligging is slechts één van de vele troeven van deze unieke woning.

Gelegen op de tweede verdieping van een charmant en kleinschalig gebouw, biedt de studio een ruime leefruimte en een volledig uitgeruste keuken met vitrokeramische kookplaat, koelkast met vriesvak, magnetron en vaatwasser. Een knusse slaapplaats op de mezzanine boven de keuken voegt extra karakter toe aan de ruimte. De studio beschikt ook over een aparte badkamer met douche, toilet en wastafel. Verder zorgen de grote raampartijen voor een prachtige lichtinval in de hele studio, waardoor elke hoek van de ruimte wordt verlicht met natuurlijk zonlicht.

De huurprijs bedraagt 850 EUR per maand, met een gemeenschappelijke kost van 90 EUR per maand. Het water-, gas- en elektriciteitsverbruik zijn individueel.

De studio is onmiddellijk beschikbaar.

EPC is opmaak.

Kortom: indien u op zoek bent naar een leuke studio op een toplocatie, dan is dit zeker en vast iets voor u! Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse.
[email protected] // 016 40 60 20 // www.covas.be

Contacter