Studio à vendre

189000€

Immoweb code : 11318975
Immoweb code : 11318975

Aperçu

1 salle de bains
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze ruime studio van 54m2 op de 2e verdieping van een verzorgd en goed onderhouden gebouw is bereikbaar met lift of trap. Ze is gelegen aan de rustige en zonnige achterzijde die zicht geeft op de groene tuin van het begijnhof.

Bij het binnenkomen van de studio kom je in de hal. Hier is ruimte voor een kapstok en een schoenrek. De badkamer bevindt zich meteen rechts en heeft een toilet, ligbad en lavabo meubel. De roze wandtegels en zwarte vloertegels zijn origineel en nog in goede staat.

De halfopen keuken is compact en heeft alles wat je nodig hebt: een elektrische kookplaat met dampkap, koelkast, veel opbergkasten en ruimte voor een wasmachine.

In de woonkamer vallen meteen de grote ramen op die veel licht binnen laten. De achtergevel is zuid-west gericht waardoor je vanaf de middag kan genieten van veel zonlicht. Er is genoeg ruimte om zowel een eettafel, zithoek en klein bureau te plaatsen.

De aparte slaaphoek bevindt zich achter de leefruimte en wordt afgescheiden met een op maat gemaakt meubel dat kan dienstdoen als boekenkast aan de ene kant en nachtkast aan de andere kant. Een dubbel bed van 1,60m past hier vlot in en er is ook een ingemaakte kast aanwezig.

Met een mobiscore van 9,5 is dit een rustige en fijne plek temidden van de stad. Gelegen op de recent aangelegde Italiëlei, nabij het Operaplein, het Centraal Station, de Meir.

Contacter