Studio à vendre

189000€

1 chambre 42 mètres carrés

Immoweb code : 11100560
Immoweb code : 11100560

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
42 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Zeer lichtrijke, ruime en volledig gerenoveerde studio van te koop op de 4e en bovenste verdieping. Geniet van het prachtige uitzicht over de daken heen.

Alles in de studio is volledig vernieuwd midden 2022: keuken, badkamer, ramen, radiatoren, videofoon, brandveilige inkomdeur met driepuntsslot, behangen en geschilderd.

De slaaphoek is perfect voorzien voor een tweepersoonsbed en kan meer afgescheiden worden van de leefruimte door het plaatsen van verticale houten latjes of gordijn. Privatieve kelderberging op -1, lift aanwezig. Verwarming op gas met gemeenschappelijke boiler. Ingerichte keuken.

Momenteel verhuurd aan 620€ excl 120€ kosten. Heel interessante studio als eerste woonst in de stad, maar zeker ook als opbrengsteigendom wegens grote interesse van huurders.

Troeven: heel ruime leefruimte, authentieke parketvloer, nét volledig gerenoveerd, grote ramen met dubbel glas en veel lichtinval, gezellige & levendige buurt en toch rustige woonomgeving.

Top ligging in 2018 Antwerpen. Alles is op wandelafstand: ziekenhuis, supermarkten, scholen, gezellige restaurants en bars. Pal tussen het Stadspark en Harmoniepark/Koning Albertpark. Super goed bereikbaar via openbaar vervoer (velostation op 10m, tramhalte op 200m) en met de wagen via de invalswegen.

Contacter