Studio à vendre

147000€

38 mètres carrés

Immoweb code : 11159974
Immoweb code : 11159974

Aperçu

1 salle de bains
38 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze hedendaagse studio is gelegen op een toplocatie in 2018 Antwerpen in een kleinschalig gebouw met drie wooneenheden. Jouw supermarkt vind je letterlijk om de hoek. Wandel naar het stads- of harmoniepark. De nabije tram brengt je naar het stadscentrum of naar het treinstation, beiden op nauwelijks 1km. Het pand is gelegen op een boogscheut van het Sint-Vincentiusziekenhuis.
Op de 2de verdieping onderga je een open gevoel door de grote raampartijen met balkonnetje. In 2018 onderging het complete gebouw geheel een totaal- renovatie.
Vanuit de stenen trappenzaal betreed je de studio via een afgesloten inkomhal die dient als extra bergruimte. De woonkamer en zijn aanhorende slaapunit zijn voorzien van een houten parketvloer. Het keukenblok met oven, kookplaat en koelkast is geïntegreerd in de woonruimte. De badkamer met keramische vloer heeft een hangtoilet, lavabomeubel en douche.
Op het gelijkvloers kan je gebruik maken van een gedeelde ruimte met mogelijkheid tot fietsberging (!). Hier bevinden zich ook alle privatieve elektriciteit- en watermeters.
Energiezuinige EPC B, thermo beglazing, gekeurde elektriciteit, parlofonie, internetaansluiting. Mobiscore 9,7/10.
Ideaal als starterswoning of als investering wegens toplocatie.
Maandelijkse kost: syndicus, gemeenschappelijk onderhoud, brandbeveiliging: €58
Jaarlijkse brandverzekering €317
Geïnteresseerd? Vul het contactformulier eventjes in. Dan spreken we graag verder af.

Contacter