Studio à vendre

127000€

33 mètres carrés

Immoweb code : 11405637
Immoweb code : 11405637

Aperçu

1 salle de bains
33 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Studio

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze stijlvolle retro studio, gelegen op de vierde verdieping van een goed onderhouden gebouw met lift, bevindt zich vlakbij het charmante Stadspark van Antwerpen.

Bij binnenkomst via de inkomhal betreed je een ruime, open leefruimte met grote raampartijen en warme, volle parketvloeren. Deze uitnodigende ruimte combineert wonen, leven en slapen en beschikt over een grote ingemaakte kast.
Aan de rechterkant van de leefruimte vind je de retro keuken. Hoewel deze toe is aan renovatie, biedt de keuken veel potentieel om omgetoverd te worden tot een moderne en stijlvolle kookruimte.
Links van de leefruimte bevindt zich de badkamer, die eveneens gerenoveerd kan worden. Momenteel is deze uitgerust met een toilet, lavabo en douche, en er is al een nieuwe centrale verwarming geïnstalleerd.

Hoewel de studio wat opfrissings- en renovatiewerkzaamheden nodig heeft, is het de perfecte plek om te verhuren of zelf te bewonen. Met zijn uitstekende ligging en charmante retro details biedt deze studio een unieke kans om een sfeervolle en elegante woonruimte te creëren in het hart van Antwerpen.

PLAN 24/7 JE BEZOEK ONLINE VIA LAGENCE-IMMO.BE

Contacter