Studio à vendre

179500€

40 mètres carrés

Immoweb code : 11276892
Immoweb code : 11276892

Aperçu

1 salle de bains
40 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bij binnenkomst in de studio word je verwelkomd door een zee van natuurlijk licht in de luchtige leefruimte. De moderne keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur, waaronder een vaatwasser, oven, magnetron en koelkast met vriesvak. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, toilet, badmeubel en een handige opbergkast. Daarnaast biedt dit pand ook een berging in de kelder. Voor fietsliefhebbers is er een ruime opslagruimte op het gelijkvloers.

Deze betoverende studio bevindt zich op een steenworp afstand van Park Spoor Noord, in de meest opkomende buurt van de stad. Met het nieuwe ZNA-ziekenhuis in de nabijheid en een gemeenschap van nieuwe moderne wijken en hogescholen in de omgeving, is dit de perfecte locatie om te wonen. Het openbaar vervoer is uitstekend en voor automobilisten biedt de nabijheid van snelwegen een vlotte verbinding. Daarnaast zijn er tal van fietsstations in de buurt.

Momenteel wordt de studio permanent verhuurd via Airbnb, met een maandelijkse opbrengst van €1600. Voor langdurige verhuur, bedraagt de huur €850 plus vaste kosten. Kortom, deze studio is niet alleen een slimme investering, maar ook een perfecte starterswoning.

Het pand wordt normaal volledig gemeubeld verkocht. Dit is nog recent nieuw bemeubeld.

Wij werken niet samen met vastgoedkantoren.

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en maak een afspraak!

Contacter