Studio à vendre

139000€

46 mètres carrés

Immoweb code : 11289895
Immoweb code : 11289895

Aperçu

1 salle de bains
46 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelegen op de derde verdieping is deze studio slim ingedeeld om optimaal gebruik te maken van de ruimte. De leefruimte op authentieke parket  wordt subtiel gescheiden van de inkomhal door een handige kleerkast. De slaaphoek biedt plaats voor een comfortaal tweepersoonsbed. De badkamer is voorzien van een lavabomeubel, toilet, spiegelkast, douche en aansluiting voor wasmachine/droogkast.

Momenteel verhuurd voor € 650 plus € 95 aan kosten per maand, waardoor het totale huurbedrag € 745 per maand bedraagt. Met een EPC-label C en elektriciteit die voldoet aan de normen tot 2045, biedt deze studio zeker gemoedsrust voor de toekomst.

De ligging is ideaal, met uitstekende verbindingen naar het bruisende centrum van Antwerpen via het openbaar vervoer. De studio bevindt zich aan de achterzijde, met een prachtig uitzicht op een mooie tuin. Geniet van de rust en overvloedige natuurlijke lichtinval, samen met de gunstige zuidoostelijke oriëntatie.

Is uw interesse gewekt door dit appartement? Voor meer info of een bezichtiging kunt u contact opnemen met HINTJENS.vastgoed ([email protected] of 0473.51.14.36).

Contacter