Studio à vendre

159000€

19 mètres carrés

Immoweb code : 11231298
Immoweb code : 11231298

Aperçu

1 salle de bains
19 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Uw zoektocht naar de perfecte studentenaccommodatie eindigt hier! Wij zijn verheugd om u deze prachtige instapklare studio voor te stellen, gelegen in het bruisende centrum van Brugge, binnen de gewilde residentie Kotville. Een ideale keuze voor studenten die op zoek zijn naar comfort, gemak en stijlvol wonen.

Gelegen in het hart van Brugge, plaatst deze studio u op loopafstand van universiteiten, hogescholen, winkels en culturele hotspots. Alles wat deze historische stad te bieden heeft, ligt binnen handbereik.

Deze studio maakt deel uit van de populaire residentie Kotville, speciaal ontworpen om aan de behoeften van studenten te voldoen. Profiteer van de gemeenschappelijke voorzieningen en de levendige studentengemeenschap die deze residentie biedt.

Deze studio is ontworpen met een slimme lay-out om elke vierkante meter functioneel te benutten. Geniet van een goed georganiseerde leefruimte waar alles een doel heeft.

Residentie Kotville biedt niet alleen een comfortabele woonomgeving, maar ook veiligheid en gemak. U kunt zich concentreren op uw studie en het studentenleven terwijl alles soepel wordt geregeld.

Dit is uw kans om te wonen in een levendige en inspirerende omgeving, omringd door gelijkgestemde studenten. Residentie Kotville heeft een uitstekende reputatie en deze studio is een uitstekende gelegenheid om deel uit te maken van deze gemeenschap.

Wacht niet te lang! Neem vandaag nog contact met ons op via het nummer 09/225.50.50 om een bezichtiging te plannen

Contacter