Studio à vendre

295000€

1 chambre 42 mètres carrés

Immoweb code : 11176644
Immoweb code : 11176644

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
42 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Instapklare gerenoveerde grote aangename studio van 42m2 op het eerste verdiep aan de voorzijde van Lippenslaan 109 te 8300 Knokke. Auto staanplaats in kelderverdieping kan eveneens worden aangekocht (niet in prijs inbegrepen).

Zowel lift als trap aanwezig.

Inkom met ingebouwde vestiaire rechts.

Links bevindt zich een schuifdeur met volledig vernieuwde stijlvolle en praktische badkamer met wc en lavabo op granieten tablet met onderaan kasten met kastdeuren, inloopdouche met grote regendouchekop en handdouchekop, helemaal afgewerkt met tegels tot aan het plafond en glazen douchedeur, wc in de badkamer aanwezig, alsook een handdoekradiator.

Voorbij de ingebouwde vestiaire rechts bevindt zich een open keuken, met een zwart granieten werkblad en stijlvolle wandtegels, zowel bovenaan als onderaan kastindeling met grote laden voor bvb kookpotten e.a., met inductie kookplaat en dampkap.

Een combi grote en kleine spoelbak is ingebouwd in het granieten keukenblad. Een koelkast met vriesvak is aanwezig.

De woonruimte is één grote oppervlakte met veel lichtinval door het grote schuifraam aan de voorkant van het gebouw. Dit schuifraam geeft toegang tot een groot betegeld terras van 5 m².

Fietsenstalling en opbergkast aanwezig als u via de automatische garagepoort naar binnen rijdt.

Contacter