Studio à vendre

152000€

43 mètres carrés

Immoweb code : 11174892
Immoweb code : 11174892

Aperçu

1 salle de bains
43 mètres carrés habitables
Étage : 1
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in deze gezellige studio met slaaphoek in het hart van Mechelen, gelegen in een kleinschalig appartementsgebouw. Deze charmante ruimte biedt het perfecte toevluchtsoord voor zowel jong als oud, die de bruisende stad willen verkennen.

De studio is slim ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, met een knusse slaaphoek, grenzend aan de woonkamer. De keuken is volledig uitgerust met alle benodigdheden. En als u geen zin hebt om te koken, bevindt u zich op slechts een steenworp afstand van een scala aan restaurants en eetgelegenheden waar u kunt genieten van lokale specialiteiten.Het appartementsgebouw zelf biedt ook enkele handige voorzieningen, zoals een lift voor gemakkelijke toegang tot de studio en een beveiligde ingang voor gemoedsrust tijdens uw verblijf.

Bovendien bevindt u zich op een ideale locatie om te genieten van alles wat Mechelen te bieden heeft. Van historische bezienswaardigheden en culturele attracties tot levendige winkelstraten en gezellige cafés, alles is binnen handbereik. Verken de prachtige Grote Markt, bewonder de imposante Sint-Romboutskathedraal of maak een ontspannen wandeling langs het Dijlepad.

Contacter