Studio à vendre

121000€

40 mètres carrés

Immoweb code : 11343544
Immoweb code : 11343544

Aperçu

40 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een leuk en gezellig appartementje in Oostende? Dan is residentie Zeeschoener I, gelegen in de Duinenstraat de perfecte plek voor u. Dit moderne complex biedt ruimte en comfort op een toplocatie aan de Belgische kust.

De ruime studio van 40 m2 in residentie Zeeschoener I beschikt een prachtig terras met uitzicht op zee. De perfecte plek om te genieten van de frisse zeelucht en de prachtige zonsondergangen. De studio kan stijlvol worden ingericht. De open keuken is goed uitgerust en de badkamer is modern . De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de omgeving.

Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling. De ligging vlak aan de Zeedijk zorgt ervoor dat u binnen enkele stappen op het strand staat, ideaal voor een ontspannende stranddag of een verfrissende wandeling langs de kust. Terras: 3 m 62 op 1 m 200.

Kortom, als u op zoek bent naar een prachtige studio in Oostende, is residentie Zeeschoener I de ideale keuze. Neem contact op met Immo Bel Air en ontdek de mogelijkheden voor een leuk verblijf aan de Belgische kust.

Contacter