Studio à vendre

139000€

41 mètres carrés

Immoweb code : 11390469
Immoweb code : 11390469

Aperçu

1 salle de bains
41 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Ruime studio met vaste huurder en mooi rendement in Mariake…

Welkom in deze goed onderhouden en ruime studio, gelegen in de fraaie residentie aan de Nieuwpoortsesteenweg 222, bus 0202, in het geliefde Mariakerke, Oostende. Dit is een uitstekende kans voor investeerders die op zoek zijn naar een vastgoed met een gegarandeerd rendement, dankzij de vaste huurder die zorgt voor een stabiele en mooie opbrengst.

De studio is onderdeel van een relatief recent gebouw dat voldoet aan de huidige energienormen, wat bijdraagt aan lage energiekosten en een milieuvriendelijke woonomgeving. De residentie zelf is goed onderhouden, waardoor je verzekerd bent van een verzorgde en aangename leefomgeving.

Bij binnenkomst in de studio ervaar je direct de ruime en lichte sfeer. De keuken is praktisch ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur, ideaal voor zowel korte als langere verblijven. De badkamer is gebruiksvriendelijk en functioneel, wat bijdraagt aan het comfort van de bewoner.

De ligging in Mariakerke, een levendige wijk in Oostende, biedt tal van voordelen. Je bevindt je op loopafstand van het strand, diverse winkels, restaurants en het openbaar vervoer, waardoor alles wat je nodig hebt binnen handbereik is.

Dit is de perfecte investering voor wie op zoek is naar een zorgeloze en rendabele belegging in vastgoed. De studio is reeds verhuurd aan een betrouwbare huurder, wat directe inkomsten garandeert vanaf de eerste dag.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een uitstekend onderhouden studio met een stabiel en aantrekk…

Contacter