Terrain à bâtir à vendre

310000€

Immoweb code : 11195541
Immoweb code : 11195541

Aperçu

866 mètres carrés de terrain
357,97 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek de zeldzame gelegenheid om uw droomhuis te bouwen in het historische hart van Brugge. Een exclusieve bouwgrond van 866 vierkante meter staat te koop, waardoor u de unieke kans krijgt om te wonen in een van de meest gewilde en charmante steden in België.

Locatie, Locatie, Locatie!

Deze buitengewone bouwgrond, momenteel bebouwd door een garage maar anders nog braakliggend, geschikt voor een halfopen bebouwing aan de straatkant met een bijgebouw van 40m2 op het achterliggende stuk tuin is gelegen in het centrum van Brugge, een stad die bekend staat om zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en sfeervolle ambiance. Slechts zelden komt er een bouwgrond beschikbaar in dit unieke stukje erfgoed, waardoor deze aanbieding een werkelijk unieke opportuniteit is.

Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan Leestenburg
De bouwvoorschriften voor deze bouwgrond vallen onder het Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan Leestenburg. Dit plan biedt richtlijnen en mogelijkheden die ervoor zorgen dat uw nieuwe woning perfect past in het historische karakter van de omgeving. Het plan zorgt voor harmonie tussen het moderne comfort van uw toekomstige woning en het pittoreske karakter van de stad.

Kenmerken van de Bouwgrond:

- Oppervlakte: 866 vierkante meter
- Centrale ligging in het historische centrum van Brugge
- Zeldzame kans om uw droomhuis te realiseren
- Bouwvoorschriften conform het Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan Leestenburg

Grijp deze unieke kans en creëer uw eigen

Contacter