Terrain à bâtir à vendre

205000€

Immoweb code : 11348674
Immoweb code : 11348674

Aperçu

2010 mètres carrés de terrain
101,99 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ruime bouwgrond van 20a10 voor een open bebouwing in de omgeving van het mooie Elen, deelgemeente van Dilsen-Stokkem.

Op de Heirbaan vinden we deze ruime bouwgrond voor open bebouwing. Met het centrum van Maaseik slechte op enkele minuten kunnen we alle nodige faciliteiten makkelijk terugvinden. Verder beschikt het over een ideale verbinding met de N78 die ons vlot naar de omliggende steden brengt.

Het perceel is de ideale combinatie van rust en ruimte in de nabijheid van de voorzieningen van het dorp Elen. Dit mooie bouwperceel laat toe om binnen de voorschriften van de verkaveling een gezinswoning in open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een eengezinswoning, maar ook nevenbestemmingen (bv: vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit.

De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 17m te voorzien op het gelijksvloers en een diepte van 12m op de eerste verdieping. De afstand tot de zijdelingse grenzen is aan weerszijde 3m, waardoor een gevelbreedte 10,55m kan voorzien worden. Zowel van deze afstand als de bouwdiepte kan in bijzondere gevallen afgeweken worden.

Contacter