Terrain à bâtir à vendre

155000€

Immoweb code : 11335673
Immoweb code : 11335673

Aperçu

557 mètres carrés de terrain
278,28 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben jij op zoek naar de perfecte plek voor jouw droomhuis? Zoek niet verder! Dit prachtige bouwterrein van 5are57, gelegen op Pleinstraat 38 (links van nummer 40) in Viversel, biedt de kans om jouw ideale woning te realiseren. Met een strategische ligging tussen Lummen, Heusden-Zolder en Bolderberg, en op slechts 15 minuten rijden van Hasselt, biedt dit terrein het beste van beide werelden: rustige landelijke omgeving met nabijheid van stedelijke voorzieningen.
Dit terrein voor open bebouwing is een ware parel vanwege zijn unieke hoekligging met een straatbreedte van 35 meter. Dit maakt het mogelijk om een gepersonaliseerde woning te bouwen in elke gewenste bouwstijl, of het nu gaat om klassiek, modern, pastorij, of iets anders dat bij jouw visie past.
Een ander voordeel is dat er geen bouwverplichting geldt, waardoor je rustig de tijd kunt nemen voor jouw bouwproject en deze grond als investering kunt beschouwen.
De ligging biedt ook tal van voordelen voor gezinnen, met een kleuter- en basisschool op slechts 500 meter afstand en diverse sport- en ontspanningsmogelijkheden in de nabije omgeving, zoals BMX, mountainbiken, manèges, autocircuit Terlaemen, tennis en atletiek.
Een vlotte toegang tot de E313 (Hasselt-Antwerpen) en de E314 (Genk-Brussel), beide op minder dan 5 minuten rijden, zorgt voor een uitstekende verbinding met het hinterland.
Mis deze unieke kans niet om jouw droomhuis werkelijkheid te maken! Neem vandaag nog contact op met de eigenaar: 0496 95 94 97.

Contacter