Terrain à bâtir à vendre

675000€

Immoweb code : 11169165
Immoweb code : 11169165

Aperçu

8615 mètres carrés de terrain
78,00 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit uitzonderlijk villa-perceel is gelegen op de grens van Varsenare en Jabbeke. Dit omvangrijke lot beschikt over een oppervlakte van maar liefst +/- 8.615 m² en is gelegen temidden een residentiële en luxueuze omgeving en dit voor de bouw van een nieuwbouwwoning of een hernieuwbouwrenovatie van de bestaande 'houtskelet' bungalow-villa. Deze uiterst aangename omgeving typeert zich vanwege zijn serene, groene eigenschappen wat rust en onthaasting en goede komt.
De ligging is gunstig vanwege de uitstekende verbinding tav. de E40 en tevens in de nabijheid van winkels, centrum Brugge, ... hetgeen de leefkwaliteit ten goede komt.
Het bestaande woongedeelte betreft een conceptwoning uit de jaren '60 hetgeen een erg grondige renovatie vraagt. De woonst beschikt oa. over een lichtrijke leefruimte van waaruit je volop contact geniet met de groene omgeving, 4 slaapkamers, 2 badkamers, ... Kortom: een ideale opportuniteit voor een koper op zoek naar een uniek stuk grond in een hoogwaardige leefomgeving.

Contacter