Terrain à bâtir à vendre

159000€

Immoweb code : 11154246
Immoweb code : 11154246

Aperçu

813 mètres carrés de terrain
196,00 € m²

Description

Terrain à bâtir

Désolé il n'y a pas de traduction française. We vinden deze knappe bouwgrond voor open bebouwing terug in de Kortenbosstraat te Sint-Truiden. Het centrum van Sint-Truiden bevindt zich op slechts enkele kilometers waardoor allerlei faciliteiten, scholen en winkels vlot bereikbaar zijn. De bouwgrond vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Sint-Truiden te bieden heeft. Ook de vlotte verbinding naar zowel de omliggende steden als de N80 draagt bij tot een gunstige ligging.

Dit mooi bouwperceel van 8a13ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen (bv. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit.

Aan de voorzijde beschikken we over een perceel breedte van 17,80 meter, er wordt een gevelbreedte van 12,14 meter voorzien. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 15 meter op het gelijkvloers en 12 meter op het verdiep.

Heeft deze goed gelegen bouwgrond jouw interesse gewekt? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkavelingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/98.88.98 of via info@d

Contacter